Praktisch

Helden in het Park vindt plaats in het Heldenpark (Oostveldstraat 91) in Eeklo. De deuren openen telkens om 19:00. De optredens en de dj’s starten om 20:00. De optredens eindigen rond middernacht, de dj’s draaien door tot 02:00.

Volg Helden in het Park op Facebook, Instagram en Twitter en gebruik de hashtag #HIHP2024. Kom je langs? Meld je aan op het Facebookevent.

Wil je op de hoogte blijven van al het laatste nieuws over Helden in het Park en muziekclub N9? Schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief.

Mobirise Website Builder
Hoe geraak ik er?

Kom te voet of met de fiets. Het Heldenpark ligt op wandel- en fietsafstand van het centrum van Eeklo. Er is een ruime fietsenstalling aan de hoofdingang.

Je vindt Station Eeklo met bijhorende bushaltes op 10 minuten wandelen van het Heldenpark. Plan je reis via www.nmbs.be of www.delijn.be.

Parkeren kan gratis op de parking aan Sportpark Eeklo (Pussemierstraat 157), op parking Station (Koningin Astridplein 1) of parking Krüger (Stationsstraat 82).

Honger of dorst?

Helden in het Park, dat is niet alleen fijne muziek, maar ook eten en drinken! Een lekkere hap eten en een fris drankje consumeren kan telkens vanaf 19:00.

Om drankjes te bestellen aan de bar of eten te kopen aan de eetstanden heb je bonnen nodig. Je kan deze kopen aan de bonnenstand. Een bon kost 1,5 euro per stuk. Betaal bij voorkeur met je bankkaart.

Dranken worden geserveerd in herbruikbare bekers. Je betaalt hiervoor een waarborg van één bon per beker. Op het einde van de avond kan je je lege beker omruilen aan de bekerinruilstand.

Eigen drank wordt niet toegelaten! Kies uit ons ruime aanbod en help mee Helden in het Park gratis te houden.

Laat je culinair verrassen door Park Adrem, Kumba A Ngudi en Ovenvers. Verder kan je ook genieten van een lekker ijsje van Ni Amo Ijs. Kom vroeg en eet ter plaatse.

Respecteer het Heldenpark en de buurt!

Helden in het Park vindt plaats in het prachtige Heldenpark. Wij doen alvast ons best om de afvalstroom te beperken, dankzij de herbruikbare bekers voor dranken en ecologische materialen bij het eten. We verwachten ook van onze bezoekers respect voor de natuur en de buren!

Gooi dus zeker niks op de grond. Er staan verschillende vuilnisbakken op het terrein waarin je je afval kan deponeren. Roken is toegelaten, maar peuken horen thuis in de peukenpalen, niet op de grond. Sluikstorten is strafbaar!

Locatie

Landing Page Builder